Tratamente cosmetice cu produse profesionale SKEYNDOR

Author: Mayo  //  Category: Noutati News

NOU la Studio Mayo!!!

Tratamente cosmetice cu produse profesionale SKEYNDOR

“Skeyndor. High quality products for today’s women.”

Trebuie sa iti faci timp pentru tine, sa oferi corpului si pielii tale intreaga atentie si ingrijire de care ai nevoie in stresul si factorii daunatori ai fiecarei zile.

Agentii de mediu (frig, soare, caldura etc) si iritantii externi (poluare, fum, cosmetice inadecvate etc) patrund cu usurinta in pielea slab protejata provocand reactii adverse care se manifesta prin roseata, prurit, descuamare sau eczema. La randul lor, aceste reactii secundare adverse provoaca o serie de alterari imperceptibile in care sunt implicati radicalii liberi, accelerand procesul de imbatranire a pielii si declansand aparitia manifestarilor premature cum sunt: deshidratarea, lipsa de luminozitate, ridurile, flascitatea etc

Produsele cosmetice profesionale SKEYNDOR reprezinta o linie de produse creata cu apa termala din Salies-de-Bearn, izvor situat in Pirineii Francezi, destinata acoperirii necesitatilor estetice ale oricariu tip de piele , in special a celei delicate. Aduce un comfort imediat si, in acelasi timp, trateaza semnele obisnuite ale imbatranirii cutanate premature.

Produsele cosmetice profesionale SKEYNDOR sunt produse cosmetice regeneratoare, cu actiune globala, pentru un tratament anti-imbatranire rezistent in timp.

Citeva din componentele produselor cosmetice profesionale SKEYNDOR sunt:

apa termala din Salies-de-Bearn (contine o mare cantitate de saruri si peste 25 de oligoelemente esentiale sub forma ionica: sodium, potasiu, calciu, magneziu in concentratii adecvate pentru a stimula normalizarea rapida a functiei de bariera si a diminua reactivitatea pielii sensibile)

zaharuri pre-biotice (substante naturale care stimuleaza proliferarea florei cutanate benefica pentru reechilibrarea PH-ului pielii)

ceramide si extracte de plante cu efect de reglare a permeabilitatii tesuturilor

colagen marin cu puritate inalta (99%)

nano-lipozomi din celule mama de origine vegetala

acid hialuronic hidrolizat

factori naturali de hidratare

Acum la MAYO ai un pret special la tratamentul cosmetic cu produse profesionale SKEYNDOR.

Vino la Studio MAYO si platesti doar 100 lei pentru acest tratament cosmetic total.

Oferta este valabila in perioada 24 februarie – 31 martie.

Te asteptam cu drag!

Comments are closed.