Cristina, schimbare de look

Author: Mayo  //  Category: Noutati News, Promotii

 

“Un prieten este cineva care te cunoaste asa cum esti, intelege ce ai fost, accepta ce ai devenit si, cu blandete, te lasa sa cresti in continuare” – William Shakespeare

Joi, 27 ianuarie, a venit la noi Cristina,i cistigatoarea concursului sponsorizat de noi, organizat in decembrie 2010 de catre site-ul styleandthecity.ro.

Despre Cristina stiam ca e o tinara mamica a unui baietel dragalas, doritoare de o schimbare de look, adica acel “altceva” pe care ni-l dorim toti intr-un anumit moment.

Era exact asa cum ne-am imaginat-o: o persoana tinara, cu personalitate, deschisa la nou, comunicativa si…. nerabdatoare sa vada rezultatul schimbarii 🙂

Ceea ce am apreciat foarte mult de la inceput a fost faptul ca, fiind o persoana deschisa, a acceptat imediat sa se lase total “in miinile noastre”, exact cum ne doream.

Dupa un atent “diagnostic”, am hotarit impreuna ce schimbare vom face: o culoare mai vie pentru par, o tunsoare asimetrica, Vidal Sassoon, styling simplu, nesofisticat, potrivit unei tinute tineresti.

A urmat tratamentul miinilor si al unghiilor. Am ales impreuna pentru manichiura o culoare moderna, in ton cu nuanta parului, care sa ii puna in valoare miinile fine.

Urmatorul pas, machiajul de zi, elaborat in acelasi ton cu tinuta, parul si manichiura, a dat “the final touch” schimbarii de look propusa de echipa Studio Mayo.

Cristina a fost foarte entuziasmata de rezultatul final, asa cum sincer ne-a marturisit la sedinta foto.

Ne-am dat seama si dupa faptul ca nu se mai dezlipea de oglinzile din salon 🙂

Totul a fost pus in valoare: forma fetei, ochii, miinile si buzele, dupa cum observati si din imagini.

DA, este adevarat! Tot ceea ce ai nevoie pantru reusita : profesionalism, creativitate si produse de calitate. Toate adunate intr-un ambient placut, cald si primitor!

Va invitam sa va convingeti la noi, la salonul Studio Mayo!

cristina_prietena-noastra3alta-faza-intermediara3final-sedinta-foto


Comments are closed.