Extensii par natural OMBRE

Author: Mayo  //  Category: Diverse, Noutati News, Promotii

extombre1extombre2 extombre3extombre4

Astazi va vom prezenta extensiile de par ombre. De ce?

Pentru ca parul si coafura sunt detalii esentiale care ne definesc personalitatea si ne contureaza trasaturile. Pentru ca vrem intotdeauna ceva nou, fara a apela la decolorarea virfurilor sau schimbarea totala a culorii noastre de par.

Extensiile de par ombre pot fi folosite ca o alternativa la indemana atunci cand te hotarasti brusc sa-ti schimbi culoarea la par sau sa adaugi cateva high lights-uri sau, de ce nu?… daca tot se poarta, pentru a obtine efectul ombre fara a-ti decolora varfurile.

Ombre este una dintre cele mai indragite tehnici de colorare a parului. Cine alege acest look natural care intinereste si poate fi personalizat pentru fiecare fizionomie in parte, se poate bucura de un par senzational, bogat, in culori minunate.

Desi specialistii spun ca tehnica Ombre este mai dificil de realizat, exista o modalitate simpla prin care poti avea o astfel de coafura perfecta, fara efort. Alege extensiile Ombre din par natural la preturi speciale.

Din aceasta oferta fac parte combinatii senzationale de culori, precum: negru-roz, negru-violet, negru-verde, saten-ciocolatiu. negru-blond miere, castaniu-blond deschis, saten-blond platinat si multe altele.

     Ingrijirea acestora se face la fel ca la toate tipurile de extensii:

  • Spalarea se face “pe lung” , nu cu miscari incrucisate
  • Pieptanate mai de jos, nu de la radacina, ca sa evitati desprinderea lor
  • In timpul somnului este recomandat sa prindeti extensiile in coada simpla/impletita
  • Hidratare cu masti, balsam, ulei pentru ca ele nu au sursa directa de hidratare
  • In cazul in care le coafati cu perie, placa, ondulator etc nu aplicati pe legatura de keratina/microring instrumentele ca sa nu se desfaca/rupa
  • In cazul in care vedeti ca se incurca si nu reusiti sa le descurcati, mergeti la salon neaparat pentru a va pieptana cineva de specialitate

Preturile promotionale pentru extensii ombre:

100 extensii,50 cm lungime,1.25 gr/suvita+manopera= 700 lei

  • La cerere, se pot comanda si extensii pina la 70 cm lungime
  • Pretul pentru 100 extensii difera in functie de lungime, astfel (manopera este inclusa): 55 cm=750 lei, 60 cm=800 lei, 65 cm=850 lei, 70 cm=900 lei
  • Spalat si coafat extensii – 90 lei
  • Indepartare extensii+spalat+tuns+coafat – 150 lei

Va asteptam cu drag!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.