Despre Noi

Author: Mayo
Salonul “STUDIO MAYO” este un nou concept!
Este locul in care te relaxezi in timp ce noi te facem mai frumoasa!
Situat in Bucuresti, zona Dristor-Baba Novac salonul “Studio Mayo” s-a deschis in august 2008 si iti ofera servicii de coafor,  manichiura, pedichiura, ungii false (gel si tips), manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta, cosmetica, machiaj de zi si de seara,inclusiv machiaj mineral cu produse Ellegant Minerals,  pachete speciale pentru mirese, tratamente faciale, microdermabraziune,  masaj anticelulitic si de relaxare, aplicare extensii keratina si microring, tratament de hidratare si indreptare a parului cu keratina,tratament pentru hidratare intensa cu Hair Botox.
Suntem siguri ca dupa prima vizita la salonul nostru te vei simti mai frumoasa, mai vesela, mai increzatoare in fortele tale.
Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in acest domeniu. De aceea te vor putea sfatui despre modul in care iti aranjezi parul, despre alegerea culorilor pentru vopsit parul, despre tipul tau de ten si cum sa faci sa ai unghii rezistente si ingrijite mereu.
Cauta-ne si atunci cind te pregatesti pentru cea mai frumoasa zi din viata ta, ziua in care vei fi mireasa; la noi vei gasi coafuri, machiaje si pachete promotionale create special pentru tine. In ziua nuntii tale venim si la tine acasa pentru coafat si machiaj tocmai pentru ca tu sa economisesti timp.
Iar daca te gandesti ca tot acest rasfat iti va goli buzunarul, te inseli! Vino la Mayo si te vei convinge ca oferim servicii de calitate la preturi foarte mici.
La noi vei gasi pachete promotionale, reduceri atractive, ceai si cafea calda si multa voie buna.
Te asteptam cu drag si cu noi pachete promotionale!

NU avem FRIZERIE!